Kamer huren Curaçao

kamer huren Curaçao

Je komt hier voor stage en dan kan een goede kamer niet missen. Je bent hier voor een bepaalde periode en je wilt natuurlijk goedkoop een kamer huren op Curaçao. Een goede kamer voor een goede prijs is belangrijk. Het is natuurlijk ook hartstikke lekker om een kamer te huren met een zwembad. Let ook goed op de buurt waar je een kamer huurt, je wilt niet in een onveilige buurt wonen. Wij hebben een overzicht gemaakt met goede en betrouwbare studentenhuizen.

3 Resultaten
Now Open
Now Open

Veiligheid kamers huren Curaçao

Je komt naar Curaçao om een leuke tijd en ervaring te hebben, dan wil je je natuurlijk ook veilig voelen. Je wilt je veilig voelen in je gehuurde kamer. De kamer kan je gewoon op slot doen met je sleutel. Rondom het appartement staat ook een muur of hek waardoor er geen andere mensen naar binnen kunnen komen. Het is dus allemaal veilig. Let wel goed op dat je jouw ramen dicht doet op het moment dat je het studentenhuis verlaat. Het is ook verstandig om samen op straat te lopen en niet alleen, de kans is heel klein dat er iets gebeurd. Maar je kan beter het zekere voor het onzekere nemen. Op het moment dat je een auto huurt zorg er dan voor dat je een stuurslot plaats op het stuur wanneer je ergens heen gaat. Je krijgt een stuurslot van het bedrijf waar je een auto huurt.

Hygiëne op kamers

Hygiëne is natuurlijk een belangrijk punt, daarom wordt alles gewoon schoongemaakt. Wel moet je ervoor zorgen dat je je kamer wel een beetje onderhoudt. Laat bijvoorbeeld geen eten liggen, dit trekt insecten aan. Wij snappen dat je als student geen zin hebt om schoon te maken, daarom wordt er een keer in de week gezamenlijke ruimtes schoongemaakt door een schoonmaker / schoonmaakster. Dit hoef je dan niet zelf te doen. Wat natuurlijk hartstikke fijn is. Als je voor een kamer met zwembad gaat, wordt het zwembad ook één keer in de week schoongemaakt. Uiteindelijk zorg je ook zelf voor de hygiëne.

Boodschappen op kamers

Je hoeft natuurlijk niet alleen boodschappen te doen voor het studentenappartement, maar het is ook fijn om wat boodschappen te doen voor je gehuurde kamer. Let wel goed op met het kopen van boodschappen, de lokale supermarkt is anders dan je gewend bent in Nederland. Het is niet allemaal zo fris. Je kan daarom ook vlees beter niet bij de lokale supermarkt kopen. Gelukkig zijn er 2 Albert Heijn’s waar je goed boodschappen kunt halen. De Albert Heijn is wel gewoon hetzelfde als je in Nederland gewend bent. De grote Albert Heijn zit in Zeelandia en de kleine zit in Papagayo. Let wel goed op, de Albert Heijn heet op Curaçao van der Tweel. Zorg er ook voor dat je eten en drinken in de koelkast legt en niet los in je kamer laat liggen. Dit kan voor insecten zorgen. Als je dus eten voor op je kamer koopt, leg dit dan in je koelkast. Het is verstandig om aan te geven dat je een eigen koelkast op je kamer wilt hebben, dat is toch wat fijner.

 

 

Kamer huren Curaçao en parkeren

Op het moment dat je voor een lange tijd verblijf op Curaçao, is de kans groot dat je een auto gaat huren. Het is daarom van belang dat je veilig kunt parkeren. Bij het huren van een kamer op Curaçao, zit natuurlijk ook een parkeergelegenheid. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over veilig parkeren bij het huren van je kamer op Curaçao.  Alles is goed beveiligd en er kan niks gebeuren. De voorgestelde huizen liggen ook in een veilige buurt. Echter moet je wel goed opletten als je buiten het huis gaat parkeren. Gebruik daarom altijd een stuurslot als je ergens parkeert, gewoon voor de zekerheid. Laat ook geen kostbare spullen in de auto liggen, of tenminste niet in het zicht. Leg bijvoorbeeld je tas met je laptop in de kofferbak als je ergens parkeert, of neem deze mee naar binnen. Er zijn genoeg parkeerplaatsen en parkeerplekken op het eiland. 

Feesten

Je gaat naar Curaçao natuurlijk niet alleen voor stage en het mooie weer, je wilt natuurlijk ook feesten. Dit kan dan ook uitstekend op het eiland. Curaçao staat namelijk bekend om haar feesten. Er zijn meerdere uitgaansgelegenheden waar je mooie feestjes kan houden. De grootste feesten zijn bij: Zanzibar, Mambo Beach, Wet & Wild Beach Club, Cabana Beach Club en Kokomo Beach. Het is natuurlijk hartstikke lekker om na een leuk feest rustig op je gehuurde kamer bij te komen.

Stranden bij jouw kamer

Curaçao staat bekend om haar prachtige stranden. Mooie witte stranden met een helderblauwe zee. Zoals je het ziet in de film. De 5 mooiste stranden op Curaçao zijn: Porto Marie, Playa Forti, Grote Knip, Kleine Knip en Klein Curaçao. Deze stranden zijn ook goed bereikbaar vanuit je gehuurde kamer. Voor het dichtstbijzijnde strand ben je maar 5 minuten bezig met de auto. Dit is natuurlijk ideaal voor na een lange dag stage of gewoon voor in het weekend. Een kamer huren met zwembad is natuurlijk hartstikke fijn en chill, maar soms vind je het gewoon fijner om even lekker naar het strand te gaan. Je kan overigens ook goed eten en drinken bij de stranden.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Schrijf je eigen review

Kamer huren Curaçao
Gemiddelde Beoordeling:  
 1 reviews
byMartin onKamer huren Curaçao

Top Informatie