Klein Curaçao

Tijdens je stage op Curaçao moet je echt een keer naar Klein Curaçao gaan. Dit is echt een pareltje van Curaçao. Je gaat hier namelijk een ongelofelijke dag beleven. Klein Curaçao heeft namelijk echt het mooiste strand van heel Curaçao. Een prachtig wit strand met echt een helderblauwe zee. Zoals je het ziet in de film. Je kan ervoor kiezen om met een boot te gaan waar je onbeperkt eten en drinken hebt, wat natuurlijk hartstikke fijn is. Je hoeft dan geen eten van te voren klaar te maken. Ook worden er op bepaalde momenten vissen gevoerd met brood waardoor je de meest indrukwekkende vissen van dichtbij kunt zien. Als je gaat snorkelen is de kans ook nog eens groot dat je schildpadden tegenkomt. Snorkelen is dus echt een must do als je op Klein Curaçao bent. De ongelofelijke onderwaterwereld van Curaçao zie je pas echt bij Klein Curaçao.

Eten en drinken

Na een onvergetelijke dag kan je heerlijk eten op Curaçao. Je kan bijvoorbeeld gezellig met z’n allen gaan barbecueën. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om heerlijk uit eten te gaan. Tijdens of na het eten kan je ook nog eens genieten van de lekkerste drankjes.

Al om al is een dagje naar Klein Curaçao echt een onvergetelijke ervaring en ik raad het daarom ook iedereen aan. Je moet dit echt een keer gedaan hebben tijdens je stage verblijf.

Social Share

Trending Posts