Leven op Curaçao

Je vraagt je natuurlijk af hoe het leven op Curaçao eruit ziet. De manier van leven is juist hartstikke rustig, je zal hier niet zo snel mensen zien haasten voor iets. Het is natuurlijk ook gemiddeld elke dag zo’n 31 graden, dus het is ook nergens voor nodig. Het is dus elke dag heerlijk weer, en dit is ook ideaal voor je vrije dagen. Je kan bijvoorbeeld dan naar het strand of als je een studentenhuis met zwembad hebt lekker bij het zwembad liggen. Er zijn heel veel stranden waar je heerlijk kunt relaxen, en waar je ook heel mooi kunt snorkelen. Als je een dagje naar het strand gaat kan je ook bij een strandtent een heerlijk drankje doen of perfect uit eten. Je zal dit een heerlijke manier van leven vinden en je zal waarschijnlijk nooit meer terug willen naar Nederland. 

Feesten

Hou je van mooie feestjes? Dan zit je op Curaçao goed! Natuurlijk staat Curaçao niet alleen bekend om haar stranden en de tropische temperatuur, Curaçao staat ook bekend om haar geweldige feesten. Er is eigenlijk altijd wel een feestje op het eiland. Bij veel strandtenten kan je een goed feestje beleven. Er is ook altijd wel ergens een happy hour, wat natuurlijk weer gunstig is voor de portemonnee. 

Studenten appartement

Het is natuurlijk niet zomaar iets wat je standaard doet, je komt natuurlijk in een onbekend land voor je in een onbekend huis. Maar vergis je niet. Je ontmoet en maakt vrienden meteen op je eerste dag. Je zit altijd met leuke mensen samen in een huis, andere net zoals jou die hier zijn voor een onvergetelijke tijd. Daarom hoef je dus niet bang te zijn dat je hier alleen zult zijn of dat je het niet leuk zal vinden. Het is natuurlijk een enorm voordeel dat je bijna nooit echt alleen zult zijn. Het is echt hartstikke gezellig in een studenten appartement. Als je even geen zin hebt in anderen kan je er natuurlijk ook zelf voor kiezen om een keer lekker alleen op je kamer Netflix te kijken. 

Social Share

Trending Posts